1636367309602_nettisivuille%201.jpg-me

Vuoden Yrit­tä­jä­nai­set 2021

On­nit­te­lut vuoden 2021 Yrit­tä­jä­nai­sil­le Katja Ollakalle ja Tarja Pik­ku­pir­til­le!

Rovaniemen Yrittäjänaisten hallitus palkitsi 27.10.2021 historiallisesti kaksi vuoden yrittäjänaista, Taidekehystämö Hyvärisen siskokset Katjan ja Tarjan.

Taidekehystämö Hyvärinen tarjoaa asiakkailleen laajan kattauksen taide- ja askartelutuotteita, sekä asiantuntevaa kehystyspalvelua laadukkailla materiaaleilla. Toisessa polvessa toimivat yrittäjät Tarja Pikkupirtti ja Katja Ollakka ovat ansioituneesti kehittäneet yritystoimintaansa perustamalla nettisivuilleen suunnittelustudion, joka mahdollistaa asiakkaan palvelun myös etänä. Suunnittelustudion lisäksi yrittäjät ovat uudistaneet liiketoimintaansa, yrityksen nettisivuja ja logoa. Lämpimät Onnittelut Katja ja Tarja!

https://taidehyvarinen.fi/suunnittele

1636368077959_IMG_20210925_140219.jpg-me

Kultainen Oras 2021

Suomen Yrit­tä­jä­nais­ten val­ta­kun­nal­li­nen Kultainen Oras-kan­nus­tus­pal­kin­to Marjo Saa­ri­sel­le

Nuorelle yrittäjänaiselle myönnettävän Kultainen Oras -kannustuspalkinnon pokkasi tänä vuonna rovaniemeläisen Design Saarisen Marjo Saarinen, 38. Vuonna 2016 perustettu Design Saarinen tarjoaa monipuolista sisustussuunnittelu- ja eri­kois­maa­laus­pal­ve­lua yksityis- ja yritysasiakkaille Rovaniemellä ja koko Lapin alueella.

Suomen Yrittäjänaisten sekä LähiTapiola-ryhmän ja Työeläkeyhtiö Elon myöntämä palkinto ojennettiin Saariselle Turussa järjestetyillä valtakunnallisilla liit­to­kokous­päi­vil­lä. Joka toinen vuosi jaettavan Kultainen Oras -kannustuspalkinnon lahjoittavat LähiTapiola-ryhmä ja Työeläkeyhtiö Elo. Palkintokriteerien mukaan yrittäjän tulee osoittaa toiminnassaan erityistä rohkeutta, omaperäisyyttä, en­nak­ko­luu­lot­to­muut­ta ja innovatiivisuutta.

https://www.designsaarinen.fi/

the sun between an oak tree

Valoa tu­le­vai­suu­teen-ar­pa­jais­ten voittajat

Valoa tulevaisuuteen- arpajaisten voittajat on arvottu! Kiitos kaikille arpoja ostaneille ja ahkerille myyjillemme. Lahjoitamme osan arpajaisten tuotosta Tyttöjen talolle.

Ilmoitamme arpajaisissa voittaneille henkilökohtaisesti. Voittonumerot ja palkintoluettelon voit lukea tästä.

taina.jpg-me

TAINA STARK RO­VA­NIE­MEN VUODEN YRIT­TÄ­JÄ­NAI­NEN 2020

Rovaniemen Yrittäjänaisten hallitus palkitsi 7.12.2020 Vuoden Yrittäjänaisen Taina Starkin, joka on Beebike-yrityksen perustaja. 


Taina tekee upeaa työtä "miesvoittoisessa" bisneksessä myymällä ja huoltamalla polkupyöriä, sekä (yrityksen nimen mukaisesti) myymällä itse valmistamaansa hunajaa! 

Tutustu Tainan yritykseen: www.beebike.fi

Logo%20vihre%C3%A4%20teksti.jpg-me

RYN UU­DIS­TE­TUT SÄÄNNÖT 2021

I way upped the exposure on this to give it this transcendent, almost angelic feel.  I wanted it to capture the feeling of everything being so bright and beautiful, it almost overwhelms you.

Yh­teys­tie­dot

Rovaniemen Yrittäjänaiset Ry

Vartiokatu 18-22 K1

96200 Rovaniemi


info@

ro­va­nie­me­ny­rit­ta­ja­nai­set.fi

© ROVANIEMEN YRITTÄJÄNAISET RY Kaikki oikeudet pidätetään.